Türk Çiftçisi Demokrasinin Yanında…

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile 81 ilin Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanları, demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkan bildirisini, 766 Ziraat Odası ve bu Odalara üye olan 4,5 milyon çiftçi adına, eş zamanlı basın toplantıları gerçekleştirildi.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın Ankara’da Genel Merkezde, İl koordinasyon Kurulu Başkanlarının da illerinde yaptığı basın toplantıları 21 Temmuz 2016 Perşembe saat 11.00’de, bütün Türkiye’de aynı anda başladı.

Bursa İl koordinasyon Kurulu Başkanlığınca Nilüfer Ziraat Odasında yapılan basın açıklamasında

'Darbenin karşısında ;Demokrasinin ve Milli iradenin yanındayız.'   başlıklı ortak bildiri metni okundu.